Haşıl Tarifi

16 Ocak 2012 Pazartesi

Kars'ın yöresel tatlarından Haşıl'ın tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
• 2 Çorba Kasesi Yarma
• 250 gr. Tereyağı

Yoğurt Sosu için:
• 250 gr. Yoğurt
• 5 diş Sarmısak

Yapılışı:
Yarma suda yumuşayncaya kadar pişirilir. Tahta kaşık yardımı ile karıştırılarak ezilir. Servis tabağına alındıktan sonra ortasına bir delik açılır ve tereyağı eklenir. Etrafına sarmısaklı yoğrt gezdirilir. Haşıl servise hazırdır.

New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger