Keşli Cevizli Ev Makarnası - Selma'nın Mutfağı: Bolu

9 Ocak 2012 Pazartesi

Keşli Cevizli Ev Makarnası - Selma'nın Mutfağı: BoluMalzemeler:
Yarım Kilo Ev Makarnası (Erişte)
1 Su Bardağı Keş
1 Su Bardağı Ceviz
250 gr. Tereyağı
Tuz
Su

Soframız 9 Ocak 2012 Keşli Cevizli Ev Makarnası - Selma'nın Mutfağı: Bolu Yapılışı:
Makarnayi haslayip suzuyoruz. Ve yarisini bir borcama yayiyoruz. Tavada tereyagini eritiyoruz. Kesi rendeleyip, cevizi robotta cekip ikisini birlikte harmanliyoruz. Borcama yaydigimiz makarnin uzerine biraz kesli cevizli karisimdan dokup uzerine tereyagi gezdiriyoruz.
Makarnanin diger yarisinida uzerine dokup bolca kesli cevizli karisimdan cok az ayirarak dokuyoruz. Tereyagindan da biraz ayirip makarnanin uzerine gezdiriyoruz. Kalan tereyagina kalan kesi ilave edip ocakta kizartiyoruz. Kes resmen kipkirmizi kizariyor. Borcamdaki makarnanin uzerine yayiyoruz bunuda. Hem gorunum olarak hemde lezzet olarak harika bir tat.

New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger