Yasemin Çiçeği Topu Çayı - Burcu'nun Mutfağı: İstanbul

18 Ocak 2013 Cuma

Malzemeler:
1 karanfil
4 yasemin çiçeği topu
1 yemek kaşığı kurutulmuş portkakal kabuğu
4 su bardağı  sıcak su
1 çay kaşığı bal

Yapılışı:
Su, karanfil ve portakal kabuğunu orta ateşte 5 dakika kaynatın. Ocaktan alıp 3 dakika dinlendirin ve süzün. Bal ekleyip karıştırın. Yasemin çiçeği toplarını demliğe ya da fincanlara aktarıp sıcak suyu üzerine ekleyin ve çiçek tamamen açıncaya kadar bekletin. Servis yapın.


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger