Brüksel Lahana Salatası - Burcu'nun Mutfağı: İstanbul

18 Ocak 2013 Cuma

Malzemeler:
1 su bardağı taze fındık
½ kg brüksel lahanası
3 yemek kaşığı sızma zeytinyağ
2~3 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu
4 taze soğan
50 gr rendelenmiş eski kaşar peyniri
Tuz

Yapılışı:
Fındıkları iri çekip tavada hafifçe kavurun. Brüksel lahanaları rendenin büyük tarafı ile rendeleyin.Lahanaları servisten 5 dakika önce geniş bir kaba alıp, zeytinyağı, limon suyu, ince kıyılmış yeşil soğan, tuz ve fındıklarla karıştırın. Rendelenmiş peyniri ilave edip karıştırın. Servis yapın.


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger