Çerkez Pastası - Nezahat'in Mutfağı: İzmit

4 Ocak 2013 Cuma

Malzemeler:
750 gr mısır unu
1 tatlı kaşığı tuz
1 kangal sucuk
100 gr tereyağı

Yapılışı:
Tuz eklenerek 1 litre su kaynatılır içine yavaş yavaş mısır unu eklenir ve devamlı karıştırılır, kıvama gelinince kek kalıbına alınır. Ortasına sucuklar kızartılarak konur ve eritilen tereyağı üzerine dökülür.


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger