Pişman Pastası - Nezahat'in Mutfağı: İzmit

4 Ocak 2013 Cuma

Malzemeler:
1 paket sade pasta altı kek
1 paket sade pişmaniye
3 paket krem şanti
1,5 bardak soğuk süt
3 adet muz
1 paket damla çikolata
Süslemek için malzeme

Yapılışı:
Kremşanti hazırlanır, hazır kek sıcak süt ile ıslatılır, arasına kremşanti , muz eklenir. Tamamı krem şanti ile kaplanır, damla çikolata ilave edilir ve üzeri pişmaniye ile kapatılır. Süslenerek İzmitin maskotu Pişman şekli verilir.


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger