Mokragülü

3 Mayıs 2012 Perşembe

Mokragülü - Ayşegül'ün Mutfağı: Zonguldak
Mokragülü - Ayşegül'ün Mutfağı: ZonguldakMALZEMELER
1/2 Haşlanmış tavuk
2-3 su bardağı tavuk suyu
2 su bardağı mısır unu
2 orta boy soğan
1/2 demet maydanoz
Pul biber
1/2 limon veya bir kaşık erik javesi
2 diş sarımsak

YAPILIŞI:
Mısır unu tencerede kavrulur bir tarafa alınır.Soğanlar ince doğranır az sıvı yağ ile kavrulur
Mısır unu ile soğan ve tavuk suyu ile istenilen kıvam elde edilir. Tavuklar ilave edilir. Tuz, jave, sarımsak, doğranmış maydonozlar ve kırmızıbiber ilave edilir.Nefis karışım sıcak sunulur.

New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger