Etli Nohutlu Göleviz - Ceyda'nın Mutfağı: Alanya

27 Şubat 2012 Pazartesi

Etli Nohutlu göleviz - Ceyda'nın Mutfağı: Alanya

MALZEMELER
2 ORTA BOY GÖLEVİZ
KÜÇÜK BİR KASEDE ISLATILMIŞ NOHUT
1 BAŞ SOĞAN
750GR KUŞBAŞI KUZU ETİ
SIVIYAĞ
SALÇA
KIRMIZI BİBER

YAPILIŞI:
 Önce sıvıyağda etler kavrulur,soğan eklenir,daha sonra kırmızı biber salça ilave edilir,bir kaç dakika sotelenir.üzerine su ilave edilir. diğer tarafta soyulup doğranmış ve soğuk suda ıslatılmış gölevizler yıkanır ve yemeğe ilave edilir.Tencerede 25,30dk pişirilir.

New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger