İlmik Kavurması Tarifi

5 Ocak 2012 Perşembe

İlmik Kavurması - Nuran'ın Mutfağı: BodrumMalzemeler:
1 Bağ ilmik
1 bağ ısırgan
1 bağ dağ marulu
2-3 adet ince pırasa yaprağı
2 baş irice soğan
1 adet domates
Kırmızı pul biber
1 çay bardağı zeytinyağ

İlmik Kavurması - Nuran'ın Mutfağı: Bodrum Yapılışı:


Ayıklanıp ,yıkanarak suyu iyice süzülen bütün otlar,soğanla beraber ince ince doğranarak tencereye konur. Orta ateşte kavrulur. Otlar kavrulup hacmi küçülünce üzerine tuz ,kırmızı biber ve zeytinyağı ilave edilir. Bir taşım daha kavrularak ateşten alınır.

New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger