Portakallı Yer Elması

15 Ocak 2013 Salı

Oktay Usta PORTAKALLI YER ELMASI
1 kg yer elması
3 portakal
2 havuç
1 kereviz
1 tutam dereotu
1 kase arpacık soğan
toz şeker
tuz
zeytinyağı
su
HAZIRLANIŞI: Yer elmaları ve havuçları soyup küp bir şekilde doğruyoruz. Tencereye havuçları alıp biraz zeytinyağı döküyoruz. Soyulmuş arpacık soğanları koyup kavuruyoruz. Yer elmalarınıda katıp kavurmaya devam ediyoruz. Portakalların suyunu sıkıyoruz.
Tencereye önce biraz sıcak su döküp ardından portakal suyunu döküyoruz. Biraz tuz ve şeker ekleyip kısık ateşte kapağı kapalı bir şekilde pişiriP servis ediyoruz.

New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger