Sebzeli Kağıt Kebabı Oktay Usta

26 Mart 2012 Pazartesi

Sebzeli Kağıt Kebabı

Malzeme Listesi

400 Gr. Kuzu Eti
2 Havuç
2 Kabak
1 Patates
1 Soğan
3 Diş Sarımsak
1 Çorba K. Biber Salçası
4 Domates
1 Tutam Biberiye
Sıvıyağ
Karabiber
Tuz
Su
Yağlı Kağıt

Hazırlanışı:

İlk olarak havuç ve patatesin kabuklarını soyuyoruz. Sonra havuç, patates ve kabakları parmak uzunluğunda kesiyoruz. Kestiğimiz sebzeleri karıştırma kabına alıp, üzerine tuz, biber ve yağını koyup harmanlıyoruz.

Hazırlanan karışımı fırın tepsisine koyup fırında pişiriyoruz. Tenceremize zeytinyağını döküyoruz. Üzerine doğranmış kuzu etlerini koyup, soteliyoruz.

Sotelenen etlerin üzerine biberiye, biber salçası, soğan ve sarımsak ilave ediyoruz. Daha sonra ocağın üzerine alıp pişiriyoruz. Pişirdiğimiz et soteyi yağlı kağıtların ortasına koyuyoruz.
Üzerine fırından çıkardığımız sebzeleri koyuyoruz. Yağlı kağıtların ağzını kapatıp,fırın tepsisine yerleştiriyoruz. Önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz.

New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger