Soframız Pilav Tarifi - Emel'in Mutfağı: Kilis

28 Eylül 2011 Çarşamba

Pilav - Emel'in Mutfağı: Kilis

MALZEMELER: 4 su bardağı pirinç, 6 bardak su, zeytinyağı, tereyağı

YAPILIŞI:
Yıkanıp süzülen 4 su bardağı pirinç, kaynayan 6 bardak suya ilave edilir. 10-15 dk pişirilir. Piştikten sonra sunum sırasında eritilen tereyağı üzerine gezdirilir, pilavımız servise hazırdır.

New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger