Göce Tarhanası - Dilek'in Mutfağı: Afyon

24 Kasım 2011 Perşembe

Göce Tarhanası - Dilek'in Mutfağı: Afyon
MALZEMELER: 7-8 yemek kaşığı göce tarhanası, tavuk suyu
Sos için: pul biber, tereyağı,

YAPILIŞI:

7-8 yemek kaşığı göce tarhanası bir gece önceden suda bekletilir. Suda bekletilen Göce Tarhanası tencereye aktarılır ve üzerine tavuk suyu eklenerek kaynayana kadar karıştırılır. Servis edilirken kızdırılan tereyağına pul biber ilave edilir ve çorbanın üzerine gezdirilir.

New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger