6 kişilik
Malzemeler
1,5 su bardağı pilavlık bulgur
1 adet soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
250 gram taze fasulye
1 adet kabak
Tuz, karabiber, nane
2 su bardağı su
Yapılışı: Rendelenmiş soğanı, bulgurla beraber 3 dakika kavurun. İnce ince kıyılmış taze fasulyeyi, rendelenmiş kabağı bulgurun üzerine ekleyip sıcak suyunu da üzerine döküp 20 dakika orta ateşte pişirin. 4-5 adet fasulyeyi bütün olarak ilave ederek biraz daha pişirin. Servis yaparken baharatları da katıp karıştırın. Bütün kalan taze fasulyelerle süsleyip servise sunun.
Home
Elif Korkmazel
Zeytinyağlı sebzeli bulgur pilavı
Zeytinyağlı sebzeli bulgur pilavı
14 Ekim 2011 Cuma
Etiketler:
Elif Korkmazel
0 yorum:
Speak up your mind
Tell us what you're thinking... !