Mozak Pasta

19 Şubat 2013 Salı

Malzemeler:
1.5 çay bardağı tozşeker
1.5 çay bardağı süt
1 su bardağı kakao
2 paket pötibör bisküvi
150 gr bitter çikolata
1 bardak krema
Mozak Pasta - Şebnem'in Mutfağı: İstanbul
Yapılışı: 
Şeker, süt ve kakaoyu ve krema ekleyip karıştırın. Pişen karışımın içine çikolatayı eritin. Bisküvileri küçük parçalara ayırıp karışıma ilave edin ve iyice harmanlayın. Karışımı folyoya aktarıp bastırın ve derin dondurucuda 1  saat bekletin. Pastayı kalıptan çıkarın. Çikolata sosunu üzerine dökün. Antepfıstığını kenarlarına ve üzerine serpiştirin. Soğuyunca servis yapın. Mozaik pasta artık hazır, afiyet olsun.

New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger