Cennet Kadayıfı Tarifi

19 Şubat 2013 Salı

Malzemeler:
1 kaşık tereyağ
1 kaşık toz şeker
1 su bardağı ceviz
(krema için) bir su bardağı toz şeker
4 kaşık un
1 paket krem şanti
1 paket vanilya
350 gram kadayıf
1 litre süt

Cennet Kadayıfı - Serap'ın Mutfağı: Ankara
Yapılışı:
Kadayıfı  şeker ve dövülmüş cevizi kavurun. Süt şeker ve unu krema kıvamına gelene kadar pişirin. Ilındıktan sonra içine krem şanti ve vanilyayı koyarak karıştırın. Borcama kavrulan malzemenin yarısını yayınız. Yapmış olduğunuz kremanın hepsini tepsiye dökerek yayınız. Kalan kavrulan malzemeyi de üzerine döküp buz dolabında soğumaya bırakıp daha sonra servis yapınız.

New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger