Ebegümeçli Bulgur Pilavı

20 Şubat 2013 Çarşamba

3 su b. iri bulgur
1 soğan
2 havuç
1 demet ebegümeci
1 su b. et suyu
taze sarımsak
tereyağı
sıvıyağ
tuz
su
HAZIRLANIŞI: Soğanı yemeklik doğruyoruz. Havucu rendeliyoruz, ebegümeci yapraklarını ve taze sarımsağı doğruyoruz. Tencereye sıvıyağ ve tereyağı koyuyoruz. İçine havucu koyup kavuruyoruz. Soğanı ve taze sarımsağı ilave ediyoruz. Ebegümecini ilave ediyoruz ve karıştırıyoruz. Bulgurunu ekliyoruz, kavuruyoruz. Et suyunu döküyoruz, tuzunu ilave ediyoruz. Sıcak suyunu da veriyoruz ve kapağını kapatarak pişmeye bırakıyoruz.

New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger