Rum Tatlısı Nasıl Yapılır

29 Aralık 2011 Perşembe

Rum Tatlısı - Eda'nın Mutfağı: Manisa
Malzemeler:
Keki için; 2 su bardağı galeta unu, 1 su bardağı toz şeker, 1 su bardağı dövülmüş ceviz, 1 su bardağı ayçiçek yağı, ½ su bardağı Hindistan cevizi, 4 adet yumurta, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya
Rum Tatlısı - Eda'nın Mutfağı: Manisa Muhallebisi için; 4 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 paket krem şanti
Şerbeti için; 2 su bardağı toz şeker, 2 bardak su, ½ limonun suyu

New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger