
HAZIRLANIŞI: Çiriş otunu ve soğanları doğruyoruz. Tavaya yağı koyarak soğanı kavuruyoruz. Soğanı kavurduktan sonra otu da ilave edip kavurmaya devam ediyoruz. Salçaları da ekliyoruz. Tuzunu karabiberini atıyoruz. Üzerine yumurtaları kırıyoruz ve karıştırıp pişmeye bırakıyoruz.
Pişirdikten sonra servis tabağına alıyoruz ve üzerine çırpılmış yoğurt dökerek servis ediyoruz.
1 demet çiriş otu
1 soğan
1 tatlı k. domates salçası
1 tatlı k. biber salçası
2 çorba k. tereyağı
3 yumurta
tuz
karabiber
sıvıyağ
ÜZERİ İÇİN:
çırpılmış yoğurt
0 yorum:
Speak up your mind
Tell us what you're thinking... !