Featured Games Today

Kayısılı Et - Şevkat'in Mutfağı: Amasya

3 Ekim 2011 Pazartesi

Soframız 3 Ekim 2011 Pazartesi Kayısılı Et Tarifi MALZEMELER: 750gr kuzu kuşbaşı, 5-6 adet kuru kayısı, 1 adet elma, 1 adet iri soğan, 3 diş sarımsak,  2 yemek kaşığı yoğurt, 1 bardak su, 1 yemek kaşığı nişasta, 2 adet defneyaprağı, 1 adet çubuk tarçın, maydanoz, karabiber YAPILIŞI: 750gr kuşbaşı tereyağında kavrulur. Suyunu çeken etlere


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Nenemin Kebabı - Şevkat'in Mutfağı: Amasya

3 Ekim 2011 Pazartesi

Star TV Soframız 3 Ekim 2011 Nenemin Kebabı Tarifi MALZEMELER: 750gr kuzu kuşbaşı, 1 adet domates, 7-8 adet yeşilbiber, bol sıvıyağı Hamuru için: 2 su bardağı un, su, tuz YAPILIŞI: 750gr kuzu kuşbaşı kavrulur. 7-8 adet yeşilbiber, 1 adet domates minik minik doğranır ve etlerle kavrulur. 2 su bardağı una göz kararı tuz ve su ilave edilerek kulak


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Bakla Dolması - Şevkat'in Mutfağı: Amasya

3 Ekim 2011 Pazartesi

Soframız 3 Ekim 2011 Bakla Dolması Tarifi MALZEMELER: 1 kg Asma Yaprağı, 5-6 adet dana pirzola İç harcı için: ½ kg kuru bakla, 1 su bardağı yarma, 1 adet kuru soğan, ½ demet maydanoz, 1 yemek kaşığı salça, 1 yemek kaşığı çemen, ½ çay bardağı sıvıyağı, 1 tatlı kaşığı tuz, karabiber YAPILIŞI: Kuru baklalar bir gece önceden sıcak suda bekletildi


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Gömlek Kadayıfı - Şevkat'in Mutfağı: Amasya

3 Ekim 2011 Pazartesi

Soframız 3 EKim 2011 Tarifleri MALZEMELER: ½ kg kadayıf, 200gr ceviz içi, 4 adet yumurta, sıvıyağı Şerbeti için: 4 bardak su, 4 su bardağı şeker, ½ limonun suyu YAPILIŞI: Şerbet için 4 bardak suya 4 su bardağı şeker eklenir ve şeker eriyene kadar karıştırılır. Katlarından ayrılan ilk kadayıf kesilerek dikdörtgen bir parça elde edilir. İçine ce


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Pages (19)1234567 Next
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger