Featured Games Today

Kaşar Peynirli Milföyde Pirzola

14 Ekim 2011 Cuma

6 adet pirzola 6 yaprak milföy hamuru 1 çorba kaşığı salça 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı kekik, tuz, karabiber 3 çorba kaşığı kaşar peynir rendesi Yapılışı: Pirzolaların iki yüzünü de 3 dakika arkalı önlü tereyağıyla az pişirin. Aynı tavaya salça ve baharatları koyup karıştırın ve bu karışıma az pişirdiğiniz pirzolaları koyup her yerine


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Zeytinyağlı sebzeli bulgur pilavı

14 Ekim 2011 Cuma

6 kişilik Malzemeler 1,5 su bardağı pilavlık bulgur 1 adet soğan Yarım çay bardağı zeytinyağı 250 gram taze fasulye 1 adet kabak Tuz, karabiber, nane 2 su bardağı su Yapılışı: Rendelenmiş soğanı, bulgurla beraber 3 dakika kavurun. İnce ince kıyılmış taze fasulyeyi, rendelenmiş kabağı bulgurun üzerine ekleyip sıcak suyunu da üzerine döküp 20 dak


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Biberiyeli Et Tarifi

14 Ekim 2011 Cuma

Malzemeler 500 gram kuzu biftek 1 çorba kaşığı taze biberiye 1 diş ince kıyılmış sarımsak Tane karabiber, tuz 2 adet patates Yapılışı: Biftek dilimlerinin üzerine, ince kıyılmış taze biberiye ve sarımsak karışımını bir fırça yardımıyla sürün. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine etleri yerleştirin. Önceden ısıtılmış 230 derece fırında kızaran


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Pırasalı Tavuk Sarma

14 Ekim 2011 Cuma

500 gram ince dövülmüş tavuk göğsü 2 adet pırasa 1 adet patates 3 diş sarımsak Köri, karabiber, tuz 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay bardağı süt Yapılışı: Tavada tereyağını eritin. Pırasaları çok ince kıyın ve tavaya koyup 5 dakika pişirin. Üzerine rendelenmiş patatesi de ekleyip pişirmeye devam edin.Üze


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Korkota Çorbası - Neriman'ın Mutfağı: Rize

14 Ekim 2011 Cuma

Malzemeler: 1,5 su bardağı korkota (iri kırılmış mısır kurusu) Yarım su bardağı barbunya 2 adet orta boy kuru soğan 1 yemek kaşığı tereyağı Sosu için; 3 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı pul biber Yapılışı:  1,5 su bardağı korkota (iri kırılmış mısır kurusu) yumuşaması için bir gece önceden soğuk suda bekletilir. (Korkota bulamazsanız


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Kabak Sütlüsü - Neriman'ın Mutfağı: Rize

14 Ekim 2011 Cuma

Malzemeler: 1 kilo balkabağı 1,5 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker Tuz Yapılışı: Bir orta boy balkabağı ortadan ikiye bölünerek çekirdekleri temizlenir. Orta kalınlıkta dilimlere bölündükten sonra kabukları soyulur. Yine orta kalınlıkta dilimler şeklinde kesilip bir tencereye alınır. (Burada verilen 1 kilogramlık ölçü dilimlenmiş balkaba


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Hamsili Pilav - Neriman'ın Mutfağı: Rize

14 Ekim 2011 Cuma

Malzemeler: 2 kilo hamsi 2,5 su bardağı pirinç 3 adet büyük boy kuru soğan 1 büyük boy domates 20 gr. çam fıstığı 60 gr. kuş üzümü Yenibahar Mısır özü yağı Yapılışı: Hamsiler ortasındaki kılçığı alınarak fileto şeklinde temizlenir. Bol suyla yıkandıktan sonra suyunun iyice süzülmesi için süzgeçte bekletilir. 3 büyük boy kuru soğan küp şeklinde


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Sebzeli Balık - Neriman'ın Mutfağı: Rize

14 Ekim 2011 Cuma

Malzemeler: 2 adet büyük boy palamut balığı 2 küçük boy patlıcan 1 orta boy patates 1 büyük boy kuru soğan 4 orta boy domates 1 büyük boy havuç 8-9 adet yeşil biber 1 orta boy kırmızı biber 5-6 diş sarımsak Yarım demet maydanoz Karabiber Mısır özü yağı Yapılışı: İçi temizlenmiş ve yuvarlak şekilde dilimlenmiş olan palamut balıkları iyice yıkand


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Pages (19)1234567 Next
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger