Featured Games Today

Ekşili Dolma - Melahat'in Mutfağı: Erzurum

4 Ekim 2011 Salı

Malzemeler: 800 gr. iki kez çekilmiş orta yağlı dana kıyma 2,5 su bardağı pirinç 3 orta boy kuru soğan 1 yemek kaşığı limon tuzu 2 yemek kaşığı domates salçası 4 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı karabiber 2 tatlı kaşığı pul biber Tuz Fındık yağı Yapılışı: Büyük bir fırın tepsisinde 4 yemek kaşığı tereyağı, domates salçası ve çok az fındık ya


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Çeç Pancarı - Melahat'in Mutfağı: Erzurum

4 Ekim 2011 Salı

Star TV Soframız 04.10.2011 Çeç Pancarı - Melahat'in Mutfağı: Erzurum  1 kilo kuşbaşı doğranmış kemikli kuzu eti 1 kilo çeç yani şalgam sapı 1 kase yeşil mercimek 1 çay bardağı pilavlık bulgur 2 adet orta boy kuru soğan 3 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı pul biber Fındık yağı Tu


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Kıymalı Ayvalı Tatlısı - Melahat'in Mutfağı: Erzurum

4 Ekim 2011 Salı

Soframız 4 Ekim 2011 Kıymalı Ayvalı Tatlısı - Melahat'in Mutfağı: Erzurum Malzemeler: 200 gr. iki kez çekilmiş orta yağlı dana kıyma 500 gr. kuru üzüm 4 adet büyük boy ayva 3 yemek kaşığı tereyağı 2 kepçe şeker Tuz Yapılışı: Orta boy tencereye yerleştirilen kıyma çok az su ve tuzla birlikte orta ateşte kavrulur. Kıyma kavrulup, suyunu çektikte


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Pages (19)1234567 Next
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger