Featured Games Today

Soframız Laz Böreği - Süheyla'nın Mutfağı: Rize

7 Ekim 2011 Cuma

Malzemeler: Muhallebisi için; 3 litre süt 6 yemek kaşığı pirinç unu 3 yemek kaşığı buğday nişastası 2 yemek kaşığı tereyağı 2 kase toz şeker 4 adet yumurta Hamuru için; Un 2 su bardağı süt 1 adet yumurta 1 çay kaşığı tuz 2 çorba kaşığı yoğurt 1 su bardağı ayçiçek yağı Şerbeti için; 2 kase toz şeker 2 kase su Pişerken üzerine eklemek için yarım kil


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Balık Çorbası - Süheyla'nın Mutfağı: Rize

7 Ekim 2011 Cuma

Malzemeler: 1 adet Karadeniz somonu 1 adet büyük boy kuru soğan 3 adet orta boy domates 7-8 adet yeşil biber 4 diş sarımsak 2 yemek kaşığı biber salçası 2 yemek kaşığı tereyağı 2 çay kaşığı pul biber Ayçiçek yağı Yapılışı: Balık iki parçaya bölünerek haşlanır. Kuru soğan ve domatesler küp şeklinde doğranır. Yeşil biberler ve sarımsaklar da inc


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Karalahana Ezme - Süheyla'nın Mutfağı: Rize

7 Ekim 2011 Cuma

Malzemeler: 1 kilo karalahana 2 su bardağı haşlanmış mısır 2 su bardağı haşlanmış kuru fasulye 2 yemek kaşığı mısır unu Pul biber Ayçiçek yağı Bir parça iç yağ Yapılışı: 1 kilo kara lahana acı suyunun çıkması için haşlanır. Haşlandıktan sonra küçük küçük kesilir ve geniş bir tencereye alınır. Ortasına bir parça iç yağı yerleştirilir. Öönceden h


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Mısır Ekmeği - Süheyla'nın Mutfağı: Rize

7 Ekim 2011 Cuma

Malzemeler: 2 kase mısır unu 2 yemek kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı karbonat Tuz Su Kızartmak için ayçiçek yağı Yapılışı: Derin bir kabın içine 2 kase mısır unu, 2 yemek kaşığı toz şeker, 1 çay kaşığı karbonat ve bir tutam tuz konur. Tüm malzemelerin üzerine azar azar su eklenerek kulak memesi kıvamında hamur yoğrulur. Yoğrulan hamur küçük topl


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Pages (19)1234567 Next
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger