Featured Games Today

Amede Böreği Tarifi

27 Şubat 2012 Pazartesi

Denizli'in yöresel tatlarından Amede Böreği'nin tarifi, Mutfağım programında... 3 Adet kuru yufka 1 Su bardağı toz şeker 1 Su bardağı pekmez 1 Su bardağı zeytinyağı 3 Su bardağı su 250 gram ceviz içi Yapılışı: 1 Su bardağı zeytinyağını derin bir tencereye alın. Üzerine 1 su bardağı pekmez, 1 su bardağı toz şeker ve 3 bardak su ilave edip orta a


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Sıvıklı Tarifi

27 Şubat 2012 Pazartesi

Bayburt'un yöresel tatlarından Sıvıklı'nın tarifi, Mutfağım programında... 750 gr kuşbaşı dana eti 2 büyük kahve fincanı buğday 2 büyük kahve fincanı haşlanmış kuru fasulye 2 orta boy kuru soğan 4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz Yapılışı: Buğday yıkanır ve üzerine 3 büyük kahve fincanı su


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Kabak Bastı Tarifi

27 Şubat 2012 Pazartesi

Bayburt'un yöresel tatlarından Kabak Bastı'nın tarifi, Mutfağım programında... 24.02.2012 12:50:27 Malzemeler: 1 kg balkabağı 350 gr kuşbaşı dana eti 1 su bardağı haşlanmış kuru fasulye 1 su bardağı kuru kayısı 1 su bardağı kuru üzüm 1 su bardağı toz şeker Yapılışı: Etler düdüklü tencerede yumuşayıncaya kadar haşlanır. Kuru kayısılar yumuşaması


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Etli Nohutlu Göleviz - Ceyda'nın Mutfağı: Alanya

27 Şubat 2012 Pazartesi

MALZEMELER2 ORTA BOY GÖLEVİZKÜÇÜK BİR KASEDE ISLATILMIŞ NOHUT1 BAŞ SOĞAN750GR KUŞBAŞI KUZU ETİSIVIYAĞSALÇAKIRMIZI BİBERYAPILIŞI: Önce sıvıyağda etler kavrulur,soğan eklenir,daha sonra kırmızı biber salça ilave edilir,bir kaç dakika sotelenir.üzerine su ilave edilir. diğer tarafta soyulup doğranmış ve soğuk suda ıslatılmış gölevizler yıkanır v


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Diken Kabağı Talaturu - Ceyda'nın Mutfağı: Alanya

27 Şubat 2012 Pazartesi

MALZEMELER4 ADET DİKEN KABAĞI1 SU BARDAĞI CEVİZ TUZLİMON SUYU2 DİŞ SARIMSAKEKMEK İÇİYAPILIŞI:Diken kabakları soyulduktan ve dilimlendikten sonra tavada az yağda kızartılır.diğer tarafta robottan çekilen talatur sosu üzerine dökülür.


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Kadayıflı Muhallebi - Ceyda'nın Mutfağı: Alanya

27 Şubat 2012 Pazartesi

MALZEMELER400GR KADAYIF1 SU BARDAĞI TEREYAĞI1 SU BARDAĞI ŞEKER1 SU BARDAĞI CEVİZ                     MUHALLEBİ İÇİN:1KG SÜT1 SU BARDAĞI ŞEKER3 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA3 YEMEK KAŞIĞI UN1 PAKET KREM ŞANTİ YAPILIŞI: Kadayıf tereyağında kavru


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Labada - Ceyda'nın Mutfağı: Alanya

27 Şubat 2012 Pazartesi

MALZEMELERORTA BOY KABURGA(KUZU)250GR CİĞER1\2 KG PİRİNÇ1 BÜYÜK BAŞ SOĞANYARIM BAĞ MAYDANOZ2 ADET DOMATES1 ÇAY BARDAĞI SIVIYAĞTUZKARABİBER1 KAŞIK TEREYAĞTOZ BİBERBİBER SALÇASI YAPILIŞI:Ciğerler sote doğranır,kavrulur,soğan eklenir,domatesler ilave edilir.Yıkanmış pirinç de ilave olunur.Kavrulur,bir süre sonra ateş sönmeden ılık su ialve edili


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Pages (19)1234567 Next
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger