Featured Games Today

Adabeyi Çorbası Tarifi

11 Ocak 2012 Çarşamba

İzmir'in yöresel tatlarından Mutfağım 11 Ocak 2012 Adabeyi Çorbası tarifi, Mutfağım programında... Malzemeler: 1 kilo iskorpit balığı, 5 adet mantar, 3 adet biber, 4 diş sarımsak, 1 çorba kaşığı tereyağ, Zeytinyağ, 3,5 çorba kaşığı un, 2 adet havuç, 3 yaprak defne yaprağı, Yarım limon suyu, Dereotu, Tane karabiber Yapılışı: Önceden temizlenmiş is


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

İzmir Lokması Tarifi

11 Ocak 2012 Çarşamba

İzmir'in yöresel tatlarından Mutfağım 11 Ocak 2012 İzmir Lokması tarifi, Mutfağım programında... Malzemeler: Göz kararı un, Yaş maya, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yemek kaşığı sıvı yağ Şerbeti için: 1 su bardağı şeker, 1 su bardağından eksik su Kızartmak için: 2 litre sıvıyağ Şerbetinin yapılışı: 1 su bardağı şekere 1 su bardağından eksik ılık su k


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Kabak Pabucaki Tarifi

11 Ocak 2012 Çarşamba

İzmir'in yöresel tatlarından Mutfağım 11 Ocak 2012 Kabak Pabuçaki tarifi, Mutfağım programında... Malzemeler: 250 gram Tulum peyniri, 8 adet kabak, 1 yumurta pul biber, Zeytinyağı, Dereotu İçinin yapımı: 250 gram tulum peyniri rendelenir. Dereotu doğranır. 1 yumurta kırılır. Çatal yardımıyla tüm malzeme karıştırılır. Yapılışı: Yıkanıp, temizlen


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Sütlü Balık Tarifi

11 Ocak 2012 Çarşamba

İzmir'in yöresel tatlarından Mutfağım 11 Ocak 2012 Sütlü Balık tarifi, Mutfağım programında... Malzemeler: 2 büyük levrek Beşamel Sosu İçin: 250 gram tereyağ, 80 gram un (1 büyük çay bardağı tepeleme un), 1 litre süt, tuz Süsleme için: 200 gram karides, 3 adet sivri biber, 6 adet çeri domates, Eski kaşar peyniri Beşamel sos yapımı: Bir kap için


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Ovmaç Çorbası - Esengül'ün Mutfağı: Zonguldak

11 Ocak 2012 Çarşamba

Malzemeler: 1 su bardağı un, 2 çorba kaşığı tereyağı, 1 litre et suyu, 2 çorba kaşığı yoğurt, 1 yumurta, 1 kahve fincanı süt, tuz Üzerine: 1 çorba kaşığı tereyağı, nane, pul biber Soframız 11 Ocak 2012 Ovmaç Çorbası - Esengül'ün Mutfağı: Zonguldak Yapılışı: Unun üzerine hafifçe su serperek ovalayın. Oluşan hamuru kum haline getirin. Daha sonra


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Burma Tatlısı - Esengül'ün Mutfağı: Zonguldak

11 Ocak 2012 Çarşamba

Malzemeler: 250 gram tereyağı, 2 su bardağı dövülmüş ceviz, 10 tane hazır baklavalık yufka Şerbeti için : 4 su bardağı toz şeker, 3 su bardağı su, yarım limon suyu Soframız 11 Ocak 2012 Burma Tatlısı - Esengül'ün Mutfağı: Zonguldak Yapılışı: Önce 4 su bardağı toz şekeri, 3 su bardağı su ile kaynatın. Çıkmasına yakın limon suyunu ekleyin ve şerb


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Arnavut Böreği - Esengül'ün Mutfağı: Zonguldak

11 Ocak 2012 Çarşamba

Malzemeler: 3 yumurta, 1 çay bardağı zeytinyağı, 1 kaşık sirke, 4 su bardağı un, 1 su bardağı ılık su , 1 paket margarin Harcı için : 300 gram kıyma, 1 adet rendelenmiş patates , tuz, karabiber Soframız 11 Ocak 2012 Arnavut Böreği - Esengül'ün Mutfağı: Zonguldak Yapılışı: Malzemelerin hepsini yoğurup bir kapta 10 dakika dinlendirin. Daha sonra


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Kazak Kalpağı Pilavı - Esengül'ün Mutfağı: Zonguldak

11 Ocak 2012 Çarşamba

Malzemeler : 2 su bardağı pirinç, 3 su bardağı su, 2 çorba kaşığı tereyağı, 2 adet kesme şeker, 1 adet defne yaprağı, 1 adet soğan, 1 çorba kaşığı sıvıyağ, 250 gram kıyma, 4 adet havuç, yarım demet maydonoz, tuz, karabiber Soframız 11 Ocak 2012 Kazak Kalpağı Pilavı - Esengül'ün Mutfağı: Zonguldak Yapılışı: Pirinci yıkayıp, sıcak tuzlu suda 30


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Pages (19)1234567 Next
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger