Featured Games Today

Oktay Usta Püreli Mantarlı Kuzu Sarması

27 Eylül 2011 Salı

400 gr. kuzu külbastı 1 kase mantar 3 diş sarımsak tuz karabiber mini kabak meksika biberi SOSU İÇİN: 4 domates biberiye zeytinyağı tuz PÜRESİ İÇİN: 4 patates 2 su b. süt 2 çorba k. tereyağı tuz karabiber


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Kuru Meyveli Altın Kek Oktay Usta

27 Eylül 2011 Salı

3 yumurta 1 su b. toz şeker 1 su b. sıvıyağ 1 su b. süt 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 kase karışık kuru meyve 1 çay b. toz badem ustasından un ölçüsü


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Oktay Usta Cevizli Bulgur Pilavı

27 Eylül 2011 Salı

2 su b. bulgur 2 soğan 2 kırmızı biber 3 sivri biber 1 su b. et suyu 1 kase ceviz 1 tutam maydanoz 1 çorba k. tereyağı sıvıyağ tuz su


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Sebzeli Tavuklu Dilim Börek Oktay Usta

27 Eylül 2011 Salı

3 yufka 1 tavuk göğsü 1 kavanoz garnitür 1 tutam maydanoz tuz karabiber SOSU İÇİN: 1 çay b. süt 1 çay b. sıvıyağ 1 yumurta


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Fındıklı Pudingli Helva Tarifi

27 Eylül 2011 Salı

Oktay Usta FINDIKLI PUDİNGLİ HELVA 2,5 su b. irmik 2,5 su b. toz şeker 2 su b. su 1 su b. süt 100 gr. tereyağı yarım çay b. sıvıyağ PUDİNG İÇİN: 1 poşet kakaolu toz puding 2,5 su b. süt 1 su b. fındık 80 gr. bitter çikolata


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Gerdan Tatlısı - Tülin'in Mutfağı: İzmir

27 Eylül 2011 Salı

MALZEMELER: 1kg kuzu boyun, 4 su bardağı şeker, 2 su bardağı et suyu, 1,5 bardak su, 30 adet kuru kayısı, 200gr badem, 100gr Şam fıstığı, 15 adet karanfil, 1 adet çubuk tarçın, 1 tatlı kaşığı toz tarçın, 4 adet damla sakızı YAPILIŞI: 1 kg Kuzu boyun çok az tuzla 45 dakika haşlanır. Haşlanan etler minik parçalar halinde kemikli kısımlarından


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Gömlek Sarması - Tülin'in Mutfağı: İzmir

27 Eylül 2011 Salı

MALZEMELER: 6-7 adet gömlek (işkembenin çember yağı) İç pilav için: ½ kg ciğer, 2 su bardağı pirinç, 2 bardak su, 2 adet kuru soğan, 2 yemek kaşığı şam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 2,5 çay kaşığı tuz, 2 tatlı kaşığı tarçın, 1 tatlı kaşığı yenibahar, karabiber, ayçiçek yağı, tereyağı YAPILIŞI: Gömlekler yıkanıp, s


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Ekmek Dolması - Tülin'in Mutfağı: İzmir

27 Eylül 2011 Salı

Ekmek Dolması - Tülin'in Mutfağı: İzmir MALZEMELER: Dana kaburgasından 250gr kıyma, 1 adet yuvarlak köy ekmeği, 1 adet iri kuru soğan,1 tutam maydanoz, 1 kase ceviz, 1 kase yoğurt, 4-5 diş sarımsak, 2,5 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı karabiber, 2 su bardağı et suyu,  ayçiçek yağı, tereyağı


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Sarımsak Soslu Semizotu - Tülin'in Mutfağı: İzmir

27 Eylül 2011 Salı

MALZEMELER: 2 bağ semizotu,  1 adet kuru soğan, 1 adet domates, 1 tahta kaşığı pirinç, zeytinyağı Sosu için: Yoğurt, 2 diş sarımsak, ½ limonun suyu YAPILIŞI: Semizotları yıkanıp kurutulduktan sonra minik minik koparılır. 1 adet soğan küçük küçük doğranıp, zeytinyağında kavrulur. Rengi dönen soğanlara 1 adet rendelen


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Pages (19)1234567 Next
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger