Featured Games Today

Soframız Orman Tarifi - Emel'in Mutfağı: Kilis

28 Eylül 2011 Çarşamba

MALZEMELER: 1kg iri kuşbaşı kuzu but, 1 su bardağı nohut,250gr yoğurt, 1 adet yumurta, karabiber, haspir,  zeytinyağı, tereyağı YAPILIŞI: Etler zeytinyağı ve tereyağında kavrulur. Kavrulan etlere 1 su bardağı daha önceden ıslatılmış olan nohut eklenir. Sıcak suyu ilave edilen yemeğe 1 tatlı kaşığı tuz eklenir. 1,5 saat pişmesi yeterlidi


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Soframız Pilav Tarifi - Emel'in Mutfağı: Kilis

28 Eylül 2011 Çarşamba

MALZEMELER: 4 su bardağı pirinç, 6 bardak su, zeytinyağı, tereyağı YAPILIŞI: Yıkanıp süzülen 4 su bardağı pirinç, kaynayan 6 bardak suya ilave edilir. 10-15 dk pişirilir. Piştikten sonra sunum sırasında eritilen tereyağı üzerine gezdirilir, pilavımız servise hazırdır.


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Soframız Kızartma Tarifi - Emel'in Mutfağı: Kilis

28 Eylül 2011 Çarşamba

MALZEMELER: 1kg iri kuşbaşı kuzu but,1 su bardağı nohut, 1 tatlı kaşığı un, 2 yemek kaşığı domates salçası, ½  yemek kaşığı biber salçası, 1 çay kaşığı toz şeker, karabiber,  zeytinyağı, tereyağı YAPILIŞI: Etler zeytinyağı ve tereyağında kavrulur. Kavrulan etlere 1su bardağı daha önceden ıslatılmış olan nohut eklenir. Sıcak suyu


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Soframız Öcce Tarifi - Emel'in Mutfağı: Kilis

28 Eylül 2011 Çarşamba

MALZEMELER: 1kg taze soğan, 2 demet maydanoz, 7 diş sarımsak, bol nane, 2-3 tatlı kaşığı pul biber, 2-3 tatlı kaşığı kimyon, 1 tatlı kaşığı kişniş, 5 adet yumurta, 2 su bardağı un, zeytinyağı YAPILIŞI: Taze soğan, maydanoz, nane ve sarımsak mümkün olduğunca küçük doğranır. Doğranan sebzelere 2-3 tatlı kaşığı pul biber, kimyon ve 1 tatlı kaşı


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner

Hapsa - Emel'in Mutfağı: Kilis

28 Eylül 2011 Çarşamba

MALZEMELER: 1 su bardağı ceviz, 1 su bardağı fıstık, 1 su bardağı badem Muhallebisi için: 2 su bardağı üzüm pekmezi, 2 su bardağı nişasta, 14 bardak su YAPILIŞI: Cevizler ve fıstıklar ufaltılır. Sıcak suda bekletilen bademler önce soyulur, ardından ikiye bölünerek diğer malzemelere eklenir. Kuruyemişler tavada kavrulur. Bir kaba 2 su bardağı


New Banners ayakkabi250x250 Image Banner Yeni_elbise 300X250 Image Banner
Pages (19)1234567 Next
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oktay Usta - Soframız - Elif Korkmazel - Mutfağım Tarifleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger